Σκληρή γλώσσα κατά του Νίκου Κωνσταντόπουλου και κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Ψαριανός με αφορμή τα περί… χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έχουν πάρει και γι’ αυτό λέει και ο Τατσόπουλος ότι δεν θα ψηφίσει. Εγώ θα σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας δίνει περισσότερα! Δεν είναι πλάκα, ότι όσοι ψηφίζουν είναι δωσίλογοι και τα έχουν πάρει και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν τα έχουν πάρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά. Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

»Αν μου βάλουν τον Σαρτζετάκη, δεν θα ψηφίσω. Εννοείται πως το πρώτο θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος. Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας. Οι πιθανολογούμενες εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας, και πριν από τις εκλογές και κατά τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Διότι όποιος βγει, δεν θα έχει κυβέρνηση. Ήδη είναι επιδεινωμένα τα πράγματα, με το που συζητάμε για εκλογές. Ήδη σου λένε οι άλλοι “τι να συμφωνήσουμε και με ποιους;” Σου λέει ότι μπορεί να γίνουν Βόρεια Κορέα αυτοί, με ποιους να συμφωνήσουμε; Με το που θα γίνουν εκλογές, θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει».

Και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρώτο λοιπόν είναι ο υποψήφιος και το δεύτερο η κατάσταση της χώρας. Αν έχουμε την άνεση να πάμε για εκλογές και να πάμε σε διάφορα νάζια και κόλπα, να το κάνουμε. 180 συνολικά πιστεύω ότι θα βρεθούν. Είναι το ίδιο δύσκολο να βρεθούν 181 όσο και 121. Ήταν ένας φίλος και παζάρευαν και έλεγαν “κάτσε να δούμε τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος”. Χυδαιότητα απόλυτη! Είναι μερικοί που σου λένε μήπως πάρουν και κάτι… Αφού βγαίνουν αυτοί οι τύποι και λένε αυτά τα πράγματα, δεν ντρέπονται; Στελέχη κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ! Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με την παρουσία της κόρης του να λαμπρύνει το Κοινοβούλιο, δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι τα παίρνουν όσοι θα ψηφίσουν Πρόεδρο; Έλεος, δηλαδή! Μην κρίνουμε εξ ιδίων, μερικοί-μερικοί. Μην κρίνουμε εξ ιδίων! Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Το λέω για κάποιους που κοιτάνε το από πού θα τα πάρουν…»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν παρέλειψε να δηλώσει… παραποτάμιος.

«Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί. Το ξαναλέω, όμως: αν οι εκλογές γίνουν αύριο, εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι» ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης