Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με αιχμές αλλά και σαφή διάθεση να συμβάλει στον αποκλεισμό του λεγόμενου «κόμματος Κασιδιάρη», σχολίασε τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από τη πρωτοβουλία της κυβέρνησης να φέρει επιπρόσθετη ρύθμιση και τις διαφωνίες δικαστών.

«Αν είχε εισακουστεί η πρότασή μας για εισαγωγή του ζητήματος στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, δεν θα είχαμε φτάσει στις σημερινές δυσάρεστες εξελίξεις. Η νέα, μονομερής και πρόχειρη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης δεν θα χρειαζόταν», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θυμίζοντας ότι «από την πρώτη στιγμή τόνισε την ανάγκη άμυνας της Δημοκρατίας απέναντι στο φαινόμενο μιας εγκληματικής οργάνωσης, που κρύβεται υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθούσε αδρανής επί δυο χρόνια τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι κατέθεσε τις προτάσεις του οδηγώντας σε ουσιαστικές και νομοτεχνικές βελτιώσεις της διάταξης για τον αποκλεισμό του νεοναζιστικού μορφώματος. Δεσμεύεται μάλιστα πως «ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου που σθεναρά και παγίως έχει σταθεί απέναντι στον νεοναζισμό, θα συνεισφέρουμε δημιουργικά με γνώμονα την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και, όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, θα αγωνιστούμε για να μη βρει χώρο στη Βουλή το νεοναζιστικό μόρφωμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης