Στη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε την Παρασκευή η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης.Τον κ. Μαρκογιαννάκη παρουσίασε στα τοπικά στελέχη της ΝΔ ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.
«Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά και να είναι καλός ο νέος χρόνος. Μαζί με την ευχή αυτή, εκφράζω και τη βεβαιότητα ότι θα είναι καλός ο νέος χρόνος, διότι θα επέλθει σύντομα η πολιτική αλλαγή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός. Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλές. Δεν είναι ώρα για έριδες. Η πατρίδα και η παράταξη μας χρειάζονται όλους μαζί. Ενωμένους και αποφασισμένους.

Ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα δώσει τη μάχη του. Δεν είναι ώρα για πικρίες. Είναι ώρα για αγώνα με σεβασμό στο ήθος και τους κανόνες της παράταξης. Σε όλες τις εκλογές που έρχονται, σε όλες τις κάλπες, θα πρέπει να νικήσει η ΝΔ. Και οι νίκες αυτές θα είναι πρωτίστως δικές σας νίκες. Δίνουμε το σάλπισμα της νίκης εδώ, σήμερα, από τα Χανιά», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ.

Αντικείμενο της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Χανίων ήταν η προετοιμασία εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Στόχος μου είναι η νίκη. Έχω μάθει από μικρό παιδί να παλεύω και να κερδίζω. Για αυτό είμαι εδώ. Πάμε να κάνουμε ένα άνοιγμα ευρύτερο, δεν υπάρχουν πολιτικές αγκυλώσεις. Θεωρώ ότι πάμε για να κερδίσουμε, το εννοώ και το πιστεύω πραγματικά», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη του στο χώρο της συνεδρίασης.
Κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του θείου του, πρώην βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μαρκογιαννάκη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τόνισε.«Είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία. Είναι άλλες οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άλλες οι βουλευτικές. Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβομαι, τον τιμώ, είναι η οικογένεια μου έχω μάθει πολλά πράγματα δίπλα του.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι τον πολύ τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει το οικογενειακό των Μαρκογιαννάκηδων υπάρχουν σοβαρά προβλήματα για τα οποία θα πρέπει να δοθούν λύσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Την αντίδραση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ανιψιού του για την Περιφέρεια, κλήθηκε να σχολιάσει και ο γραμματέας της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Σεβόμαστε την πορεία και την προσφορά του Χρήστου Μαρκογιαννανάκη στη ΝΔ και στον τόπο, όμως τα πράγματα αλλάζουν οι καιροί αλλάζουν και τώρα έχουμε πρωτεργάτη, πρωτοστάτη σε αυτή τη μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Κρήτης τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, ένα άξιο νέο πολιτικό, που θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσει, να κερδίσει η Κρήτη».

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης