Στο γνώριμό του χώρο αυτό της Δικαιοσύνης επέστρεψε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος παρέλαβε πριν από λίγο τα νέα του καθήκοντα από τον απερχόμενο υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη.

Ο κ. Ρουπακιώτης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής αναφέρθηκε στις πίκρες και τις εναντιώσεις «εδώ και έξω» όπως χαρακτηριστικά είπε, που υπήρξαν στο έργο του, προσθέτοντας πάντως πως «τούτη τη στιγμή μπαίνουν στη γωνία και στο μέλλον καλούνται να παραγραφούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε και για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ήταν «για γέλια και για κλάματα και οδήγησαν το καράβι στην ξέρα».

«Και ένιωσα περήφανος και σκέφτηκα εγώ που δεν μπορώ να σπρώξω μια κουβαρίστρα, έχω τη δύναμη να οδηγήσω το καράβι στη ξέρα;» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ρουπακιώτης αναφερόμενος επίσης σε άλλα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι «ως πολιτικός, συνδικαλιστής και μεγαλοδικηγόρος έκανε μια τρύπα στο νερό» είπε πως ένιωσε απελπισμένος μήπως ο ίδιος κατέστρεψε τη χώρα.

«Δεν πιστεύω όμως σε χαλκεία ψευδολογίας ούτε σε συγκροτήματα συμφερόντων», είπε με νόημα ο κ. Ρουπακιώτης.

Ο νέος υπουργός κ. Αθανασίου αφού εξήρε το σπουδαίο έργο που αφήνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο προκάτοχός του, τόνισε ότι θα το συνεχίσει τονίζοντας πως υπάρχουν διαφορές που δεν είναι σοβαρές και θα αμβλυνθούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης