Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, αλλά και για τη διακυβέρνηση με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα» είπε ο πρώην υπουργός στον Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς χρειάστηκε να χειρουργηθεί για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το στομάχι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εφτάμισι χρόνια υπουργός, και ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία 4,5 χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια δύσκολη περίοδο, που μόνο τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένειά σου βέβαια… (Αυτή την περίοδο) με σκάσανε» είπε ο ίδιος.

Σχετικά με τη γνωριμία του με τη γυναίκα του Έλενα αποκάλυψε: «Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα τότε συνήγορος πολιτικής αγωγής».

«Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ό,τι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στήριγμά μου» υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής, να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όποιου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες. Αυτό πρέπει να λήξει άμεσα» ανέφερε ο ίδιος.

 

 

 

Σχετικά με τις εκλογές του 2015 ο πρώην υπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τότε τα πράγματα είχαν πάρει άλλη τροπή από εκείνη που παρουσίασε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο ίδιος είπε: «Η συμφωνία που υπογράψαμε το καλοκαίρι του ’15 ήταν μία συμφωνία έπειτα από 5 μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης και ένα σκληρό πόκερ έχοντας δύο επιλογές» και πρόσθεσε: «Ή να ακολουθήσουμε τη λύση Βαρουφάκη-Σόιμπλε, δηλαδή την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, 80 δισεκατομμύρια μετρητά και 1,5 εκατ. ανθρώπινες ψυχές σε μία ανοικτή φυλακή που ήταν η Ελλάδα. Στην πρωινή συνεδρίαση που κάναμε, όταν πήγα στις Βρυξέλλες την προηγούμενη του Eurogroup, η δημόσια πρότασή του ήταν να συμφωνήσουμε γιατί δεν έχουμε άλλη λύση».

«Ο Βαρουφάκης έλεγε στα Όσκαρ και στις ταινίες ότι ήθελε και αγωνιζόταν για να μείνουμε στην Ευρώπη» επισήμανε. «Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν ξέρω τι είπε σε σας και τι γράφει στις ταινίες. Το βράδυ εκείνο που ο Αλέξης Τσίπρας με πήρε τηλέφωνο και πήγα στις Βρυξέλλες, ο Βαρουφάκης μάς είπε το πρωί ότι θα υπογράψει την άλλη μέρα στο Eurogroup τη λύση Σόιμπλε… Ήταν η ημέρα που ο Τσίπρας ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο Ομπάμα και διά του Ολάντ ήρθαν οι Γάλλοι να προτείνουν τη σωτηρία της χώρας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης