«Κάθε διαπραγμάτευση συνοδεύεται πάντα με μέτρα είτε φανερά είτε κρυφά, είτε άμεσα είτε αργότερα» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού.

Τόνισε πως το ΚΚΕ απευθύνεται στον λαό και τον κάλεσε να μην πέσει στην παγίδα, ούτε να μπει στα διλήμματα, ούτε στα σενάρια για να περιμένει τα αποτελέσματα για το αν θα αποδεχθεί ή όχι η κυβέρνηση αυτά τα μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γιατί αυτά τα μέτρα, είτε τα αποδεχτεί είτε τα απορρίψει, είτε παριστάνει ότι αντιστέκεται είτε όχι η οποιαδήποτε κυβέρνηση, είναι προαποφασισμένα από το 2001 από την Ευρωπαϊκή Ένωση» σημείωσε, προσθέτοντας πως «όταν εμείς προειδοποιούσαμε για αυτά και λέγαμε ότι έρχονται, σφυρίζατε όλοι αδιάφορα και μας κατηγορούσατε ότι είμαστε εκτός τόπου και χρόνου».

Επίσης, κάλεσε τον λαό να μην τσιμπήσει στον νέο δικομματικό καβγά για το ποιος είναι καλύτερος διαπραγματευτής, λέγοντας πως μόνος που μπορεί να βάλει «κόκκινες γραμμές» είναι ο ίδιος ο λαός.
Τέλος, επεσήμανε ότι με οποιαδήποτε κυβέρνηση -και ΣΥΡΙΖΑ, αύριο- ο λαός πρέπει να είναι στον δρόμο, ό,τι θετικό κάνει, αν κάνει, να το στηρίξει, ό,τι αρνητικό και πισωγύρισμα να το αντιπαλέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης