Ο Χρήστος ΓεραρήςΟ Χρήστος Γεραρής, πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, δέχθηκε τηλεφώνημα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση της ΝΕΤ, από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο Φράγκος ΦραγκούληςΠαράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατά πάσα πιθανότητα νέος υπουργός Άμυνας θα είναι ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, για την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει δεχθεί πρόταση ο Λευτέρης Οικονόμου. Oι ίδιες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται ακόμη, αναφέρουν ότι στο υπ. Παιδείας αναμένεται να παραμείνει ο Γ. Μπαμπινιώτης.

Όπως μετέδωσε το Mega, υπ. Εσωτερικών αναμένεται να τοποθετηθεί ο Συνταγματολόγος του ΑΠΘ, Αντώνης Μανιτάκης, και υπηρεσιακή υπουργός Πολιτισμού η κα Τατιάνα Καραπαναγιώτη, ενώ σύμφωνα με το κανάλι, υπ. Οικονομικών θα τοποθετηθεί ο κ. Ζανιάς.

Υπουργός Εξωτερικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα είναι ο Πέτρος Μολυβιάτης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση της ΝΕΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, πρόεδρος της Βουλής που θα έχει 48ωρη «διάρκεια ζωής» θα είναι ο Βύρων Πολύδωρας.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης