«Επικοινωνιακό πυροτέχνημα» χαρακτηρίζει η ΔΗΜΑΡ την πρόταση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για προεκλογική συνεργασία της Αριστεράς στις μονοεδρικές περιφέρειες.

«Μου φαίνεται εντελώς αστείο, εντελώς επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Δηλαδή, αν κατεβούν τα κόμματα της Αριστεράς μαζί στις μονοεδρικές, αν μπορούσαν να κατέβουν μαζί, γιατί να μην κατέβαιναν και σε όλη την Ελλάδα; Γιατί να γίνει αυτός ο διαχωρισμός;» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς , Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φαντάζεστε να ήταν ο κύριος Κουβέλης με τον κύριο Λαφαζάνη και ένα στέλεχος του ΚΚΕ να πηγαίνανε σε μια περιφέρεια, στην Κεφαλονιά, και να λέγανε “μέσα ή έξω από την Ευρώπη”; Θα γέλαγε ο κόσμος. Αυτές είναι καρικατούρες συνεργασιών και δεν πετυχαίνουν» πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Πριν από λίγους μήνες, αν λέγαμε ότι η ΔΗΜΑΡ θα είχε ποσοστό 7-8% και θα εθεωρείτο χαμηλό, θα μας περνάγανε για τρελούς. Δηλαδή, εμείς ξεκινήσαμε, οφείλω να είμαι ειλικρινής, με τον στόχο της εισόδου στη Βουλή» ανέφερε, θεωρώντας ότι τώρα ο στόχος να πλησιάσει το διψήφιο ποσοστό είναι ρεαλιστικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης