Φωτογραφίες-Video: Χάρης Γκίκας

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τις καταγγελίες που είχε ήδη κάνει για παράνομες ενέργειες σχετικά με την προμήθειες για βίζες στο Υπουργείο Εξωτερικών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή», δήλωσε με νόημα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, βγαίνοντας από το γραφείο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς όπου παρέμεινε για περισσότερες από  τέσσερις ώρες.

«Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη Εισαγγελία, γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεση μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης», τόνισε στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος.

Όταν ρωτήθηκε πάντως για το εάν εκτιμά πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο για τη Βουλή, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε ας πάει στη Βουλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς δε να σχολιάσει τις φήμες ότι ετοιμάζει βιβλίο ο κ. Καμμένος είπε: «Να κάνει πρώτα η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Τα βιβλία γράφονται μετά με ιστορικές αλήθειες και όχι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας»..

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης