«Η εμπιστοσύνη των πολιτών, στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει χαθεί προ πολλού. Θα αποδειχθεί στις κάλπες, Κυριακή κοντή γιορτή», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη REAL NEWS.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ πως μοιάζουν πολύ, συντηρούν ενσυνείδητα γιατί νομίζουν ότι τους βολεύει, την πόλωση. «Όλα για την καρέκλα! Ο ένας κολλημένος στην εξουσία, ο άλλος διψασμένος για εξουσία δυναμιτίζουν το παρόν και υποθηκεύουν το μέλλον.», υπογραμμίζει η κ. Γεννηματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθέτει ότι στις εκλογές οι πολίτες θα στείλουν «μήνυμα ανατροπής στις συντηρητικές δεξιές πολιτικές. Μήνυμα-τείχος απέναντι στο φασισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Ένα εγερτήριο μήνυμα Αλλαγής για την Ελλάδα την και την Ευρώπη. Με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής τώρα!».

Επισημαίνει ότι το ΚΙΝΑΛ ασκεί υπεύθυνα και τεκμηριωμένα τον αντιπολιτευτικό του ρόλο απέναντι στην Κυβέρνηση καθώς και σκληρή κριτική απέναντι στις θέσεις και τις πρακτικές της ΝΔ που αποτελεί τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο. «Πολιτικούς αντιπάλους έχουμε, δεν έχουμε εχθρούς. Η παράταξή μας κρατάει το νήμα της εθνικής συνεννόησης. Ο τόπος έχει υποφέρει από διχασμούς», υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή στην κυβέρνηση του κ. Θεοχαρόπουλου σημειώνει ότι τα γεγονότα μιλούν κι όλοι κατάλαβαν τι παίχτηκε. «Στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε περήφανοι για την ενότητα και συμπόρευση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου, της ανανεωτικής αριστεράς και όλων των γνήσια προοδευτικών πολιτών που έχουμε επιτύχει. Τα στελέχη που προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι που συμπορεύονται μαζί μας στο Κίνημα Αλλαγής, δίνουν με ήθος και συνέπεια, δυναμικό παρόν στον κοινό αγώνα για την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η Χώρα», επισημαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις διακοπές του κ. Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά υποστηρίζει ότι αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους πολίτες, είναι η ενοχική στάση του ίδιου, που μίλησε με καθυστέρηση μηνών και η επιλογή του να δώσει αξιώματα σε μέλος της οικογένειας που τον φιλοξένησε. Όπως βέβαια και ο συγκεκριμένος χρόνος που έγιναν αυτά, αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Τέλος σχολιάζοντας τα μέτρα και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παρατηρεί πώς «πρώτα τους “στράγγιξε” τις τσέπες, τώρα τους παρουσιάζει ως χάρη μια ρύθμιση των χρεών κατώτερη των αναγκών. Στους Έλληνες αξίζει να σχεδιάζουν ξανά το μέλλον τους και όχι το πλάνο δόσεων στην Εφορία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης