Επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για τους χειρισμούς του στο θέμα της προεδρικής εκλογής εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

«Την ευθύνη για το πού οδηγούνται τα πράγματα δεν την έχει μόνο η κοινωνία που δεν πιέζει τους βουλευτές της να την ακούσουν στην αντίθεσή της για πρόωρες εκλογές, αλλά κυρίως ο πρόεδρος του κόμματος του μόλις 0,8% που ανακατεύει την τράπουλα εις βάρος της Δημοκρατίας, της σταθερότητας της χώρας και το ονοματεπώνυμό του είναι “Φώτης Κουβέλης”» δήλωσε η κα Πιπιλή μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πιο δημοφιλής πολιτικός, πρόεδρος κόμματος, κατάντησε αυτήν τη στιγμή να έχει εγκλωβίσει τους βουλευτές και να οδηγεί τη χώρα στην αναμενόμενη περιπέτεια» τόνισε.

«Ελπίζω οι πολίτες να έχουν αντιληφθεί πόσο βοήθησαν με την ψήφο τους σε “Πανοχαϊκάληδες” να πέσει χαμηλά το επίπεδο της Βουλής και της Δημοκρατίας. Πολύ πιο εύκολα μπορεί να συνεργαστεί η κυρία Λυμπεράκη με τον κύριο Λυκούδη λόγω και του υψηλού επιπέδου και των δύο, από ό,τι ο κύριος Τσίπρας με την κυρία Ραχήλ Μακρή, με όλη την Πασοκαρία, με τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Χαϊκάλη» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης