«Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί κίνηση εντυπωσιασμού απολύτως προβλέψιμη» σχολιάζει για την πρόταση μομφής ο Γ. Οικονόμου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 13:29
«Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί κίνηση εντυπωσιασμού απολύτως προβλέψιμη» σχολιάζει για την πρόταση μομφής ο Γ. Οικονόμου

Την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, την Πέμπτη, ο ΣΥΡΙΖΑ διά του προέδρου του σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Με δήλωσή του τονίζει: «Ο κ. Τσίπρας, βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μια κίνηση εντυπωσιασμού, απολύτως προβλέψιμη πάντως».

«Στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, η οποία προβλέπεται, θα φανεί ανάγλυφα τι εκφράζει και τι υπηρετεί ο καθένας. Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση. Μια συζήτηση, στην οποία οι πολίτες θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα. Θα ακούσουν για τις αποδόσεις αυτής της κυβέρνησης, που ο κ. Τσίπρας ζητά να φύγει.

Δεν θα μιλήσω για τη σύγκριση στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες τού σήμερα και οι προκλήσεις τού αύριο», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 13:54