Ο Γ. Ραγκούσης καταγγέλλει «πολιτικό εκβιασμό» από τον Β. Μαρινάκη και την εφημερίδα «Καρφί»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 14:45
 Ο Γ. Ραγκούσης καταγγέλλει «πολιτικό εκβιασμό» από τον Β. Μαρινάκη και την εφημερίδα «Καρφί»

Πολιτικό εκβιασμό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω της εφημερίδας «Καρφί» καταγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης αναφέρεται στα ερωτήματα που έθεσε για το διαβατήριο του εφοπλιστή, τα οποία, όπως υποστηρίζει, οδήγησαν το «Καρφί» στη δημοσίευση ενός ψεύτικου θέματος προκειμένου να χτυπηθεί πολιτικά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του

Απαντώντας ο εκδότης της εφημερίδας «στο Καρφί» στρέφεται κατά του κ. Ραγκούση αναφέροντας μάλιστα ότι αν συνεχίσει θα κινηθεί νομικά.

Ολόκληρη η απάντηση του εκδότη

«Έκπληκτος πληροφορήθηκα χθες αργά το βράδυ πως ο γνωστός πολιτικός γυρολόγος Ραγκούσης με αναρτήσεις του στα μέσα δικτύωσης, επιχείρησε να εμφανίσει την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη του “ΚΑΡΦΙΟΥ”, πως είναι ένα από τα πρόσωπα που ο Τσίπρας πιθανώς να προτείνει για την θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ως “πολιτικό εκβιασμό” του από γνωστό επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος αρκετές φορές κατά το παρελθόν επιχείρησε να εμφανίσει εαυτόν “θύμα της διαπλοκής”, και δόμησε και πολιτική καριέρα πάνω σε αυτό, οφείλει από εδώ και στο εξής να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε ότι έχει να κάνει με την αναφορά του στο “ΚΑΡΦΙ”.

Η εφημερίδα “στο ΚΑΡΦΙ” από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2019, εκδίδεται από την ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΙΚΕ στην οποία μοναδικός μέτοχος είμαι εγώ.

Τον προειδοποιώ λοιπόν δημόσια πως την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει να εμπλέξει το “ΚΑΡΦΙ”, στις οποιεσδήποτε πολιτικές φαντασιώσεις ή πιθανές μανίες καταδίωξης που τον διακατέχουν, θα κινηθώ νομικά.

Την αντίστοιχη προειδοποίηση απευθύνω και σε όποιο Μέσο Ενημέρωσης, έντυπο ή ηλεκτρονικό υιοθετήσει τα όσα αναφέρει ο Ραγκούσης.

Ηλίας Τζαφέρης
Εκδότης Εφημερίδας
“Στο Καρφί”»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 20:37