«Ο Γ. Παπαχρήστος συστηματικά διαστρεβλώνει την αλήθεια»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013, 19:59
«Ο Γ. Παπαχρήστος συστηματικά διαστρεβλώνει την αλήθεια»
Για «πόλεμο λάσπης» και «διαπλεκόμενους μεγαλοεκδότες» κάνει λόγο η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η οποία έρχεται ως απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, δικαιώνουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και αποδεικνύουν περίτρανα τον πόλεμο λάσπης που του έχουν κηρύξει οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεκδότες. To ΣΔΟΕ με έγγραφο του ειδικού γραμματέα Στυλιανού Στασινόπουλου από τις 3 Οκτωβρίου 2012 ξεκαθαρίζει ότι το όνομα του Πάνου Καμμένου ποτέ δεν έχει συμπεριληφθεί σε λίστα ελέγχου του ΣΔΟΕ.

Το πολυμελές πρωτοδικείο έκρινε αβάσιμη την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Kαμμένου για την υπόθεση των CDS και επιδίκασε να καταβάλει 20.000 ευρώ στον Αντρίκο Παπανδρέου για δικαστικά έξοδα.

Η προσπάθεια εμπλοκής του έγκριτου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη σε ψευδή δημοσιεύματα για δήθεν πολιτική συνεργασία του με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, η οποία έχει διαψευσθεί από τον Φεβρουάριο του 2013 με ανακοίνωση του Κινήματος, ήταν άλλη μια προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος που συστηματικά διαστρεβλώνει την αλήθεια με στόχο τον διασυρμό του Πάνου Καμμένου έχει καταδικαστεί και από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το σκεπτικό ότι «υιοθετεί αβασάνιστα τον εύκολο δρόμο των φημών».

Επισυνάπτονται όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Δείτε το έγγραφο που απέστειλε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ στον Πάνο Καμμένο:Διαβάστε επίσης Διαμαρτυρία για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Παπαχρήστου, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013, 12:12

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος των "Νέων", Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013, 12:32

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013, 20:06