«Ο ελληνικός λαός θέλει τον δρόμο της αλήθειας»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 21:39
«Ο ελληνικός λαός θέλει τον δρόμο της αλήθειας»
Την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θέλει τον δρόμο της αλήθειας και όχι πειραματισμούς, διατύπωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ο Κώστας Καραμανλής όταν το 2009 μίλησε για τις δυσκολίες, ήρθε αντιμέτωπος με το “λεφτά υπάρχουν”. Αποτραβήχτηκε αξιοπρεπώς για να μη χάσει την ευκαιρία ο ελληνικός λαός. Αντί όμως για τα λεφτά, ήρθαν μνημόνια, μείωση εισοδημάτων, χαμένες θέσεις εργασίας. Ήρθε πάνω απ΄ όλα η ώρα της “λυπητερής”, η ώρα της πραγματικότητας. Άρα λοιπόν ο λαός δεν θέλει ούτε Μεσσίες ούτε Σωτήρες. Κουράστηκε να πιάνεται στο όποιο δόλωμα. Θέλει να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που μας ανέθεσε και αυτή είναι μια και μοναδική. Να τελειώνουμε με τα μνημόνια και την εθνική κατάθλιψη και να βαδίσουμε τον δρόμο της αλήθειας μακριά από πειραματισμούς και ανέφικτες πολιτικές» εξήγησε.

«Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που τιμώ, ανήκουμε στην ίδια γενιά και μεγαλώσαμε με τα ίδια οράματα και ευθύνες. Πιθανώς να είχαμε διαφορετική οπτική, μα την ίδια αγωνία γι’ αυτόν τον τόπο. Καταλαβαίνω ότι του δίνεται η ευκαιρία με την ιδιότητα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θέλει να επιταχύνει τις εξελίξεις. Θεμιτό. Υπάρχει όμως μια μεγάλη αντίφαση. Συμβιβάζεται πολύ πιο γρήγορα με όσα τον τυραννούσαν από παιδί και μετά από τα πολλαπλά μπρος και πίσω, τον βλέπουμε να προσεύχεται στο Άγιο Όρος, να ανεβαίνει τα σκαλιά του Βατικανού και να ταξιδεύει στο Τέξας, στο Βερολίνο και στα μεγάλα σαλόνια που από μικρός στηλίτευε» πρόσθεσε.

«Ο κ. Τσίπρας συντρώγει και έχει πλέον συνδαιτυμόνες που μέχρι χθες δαιμονοποιούσε. Με προβληματίζουν οι εκπτώσεις του στην προσπάθεια του να πείσει. Αν αυτά γίνονται τώρα για τις μετρήσεις, αναρωτιέμαι τι εκπτώσεις θα κάνει για να κυβερνήσει» επεσήμανε επίσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 21:45