Ντόρα Μπακογιάννη για λαθρεμπόριο καυσίμων: «Η κυβέρνηση δε διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο για την πάταξή του»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017, 18:10
Ντόρα Μπακογιάννη για λαθρεμπόριο καυσίμων: «Η κυβέρνηση δε διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο για την πάταξή του»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Η Νέα Δημοκρατία έχει επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις καθυστερήσεις της Κυβέρνησης στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων» υπογράμμισε σε σχετική της δήλωση, η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Ντόρα Μπακογιάννη.

«Σε τρεις σχετικές ερωτήσεις που κατέθεσα από την αρχή του έτους, η Κυβέρνηση απάντησε με τρόπο ελλιπή και ασαφή» παρατήρησε η αρμόδια Τομεάρχης».

«Απεδείχθη» δήλωσε η κα Μπακογιάννη «ότι δεν διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων παρά μόνο προθέσεις και ευχολόγια».

«Επιπλέον» ανέφερε «αρνήθηκε να προσέλθει στη Βουλή για να συζητηθεί το θέμα, παρόλο που ήταν υποχρεωμένη να το πράξει».

«Τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν μαρτυρούν την απώλεια δημοσίων εσόδων ύψους 300.000.000 ευρώ από την ελλιπή πάταξη του λαθρεμπορίου» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είναι αποτέλεσμα επιπολαιότητας και, ενδεχομένως, σκόπιμης κυβερνητικής αδιαφορίας» είπε η κα Μπακογιάννη επικρίνοντας αυστηρά τους κυβερνώντες.

Και καταλήγοντας, επεσήμανε: «Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο πάταξης του λαθρεμπορίου καυσίμων και, ως Κυβέρνηση, θα παρουσιάζει σε ετήσια βάση τα αποτελέσματά του».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017, 18:17