Με αφορμή «εξαφάνιση» ρεπορτάζ από τα social media της ΕΡΤ3, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σχολιάζει ότι «στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, όπου οι πανηγυρισμοί των 100 θανάτων την ημέρα είναι ανεκτοί, δεν έχει καμία θέση η παρουσίαση της πραγματικότητας».

Σε δήλωση του αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, στην οποία φρόντισε να μη συναντηθεί με καμία από τις αντιπροσωπείες των υγειονομικών που θα του “χαλούσαν” το κλίμα, αποδείχθηκε δυστυχώς και ο ρόλος που έχει πια η δημόσια τηλεόραση υπό την εποπτεία του πρωθυπουργικού γραφείου». Ειδικότερα αναφέρει ότι «εξαφανίστηκε ρεπορτάζ από τα social media της ΕΡΤ3 λίγη ώρα μετά που αναρτήθηκε, το περιεχόμενο της οποίας ήταν δυστυχώς η παρουσίαση των τραγικών στοιχείων, που έφερναν την Ελλάδα στην χειρότερη θέση παγκοσμίως στην κατάταξη στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού, στις 25 Νοεμβρίου 2020».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζει δε πως «η ειρωνεία είναι ότι το 2016 ο κ. Μητσοτάκης παρομοίασε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Βόρεια Κορέα, επειδή έδωσε δικαίωμα ψήφου στους νέους από τα 17».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης