Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να μεταφέρει το ζήτημα του ελληνικού χρέους ακόμα και σε Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Τα πράγματα βρίσκονται σ’ ένα σημείο που η κάθε πλευρά πρέπει να αποδείξει εάν επιθυμεί λύση ή όχι. Εάν δεν υπάρξει συμφωνία, νομίζω ότι το θέμα πρέπει να ληφθεί με πολιτικές παρεμβάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Μιλάω για μια Σύνοδο Κορυφής (της Ε.Ε.). Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μπαίνουμε στην κουβέντα για να ζητήσουμε αλλά για να συζητήσουμε» ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πάει εθελουσίως σε μια συμφωνία, η οποία την καθιστά… μη κυβέρνηση. Δεν μπορούμε να παίρνουμε άδεια για να νομοθετούμε. Τα μέτρα που θα ληφθούν είναι θέματα εσωτερικής πολιτικής» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «η επιστολή (με το ελληνικό αίτημα εξάμηνης παράτασης που εστάλη στις Βρυξέλλες) δεν θα αλλάξει».

«Έχει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. Ή θα γίνει ή δεν θα γίνει. Δεν υπάρχουν λύσεις κάπου ή περίπου στη μέση. Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης» διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης