«Είμαστε έτοιμοι να “μολυνθούμε” από τις αγωνίες και τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου», αναφέρει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς και προσθέτει: «Μαζί δημιουργούμε τη μεγάλη αριστερή προοδευτική παράταξη που θα ανασχέσει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ».

Στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο αναφέρεται στις εξελίξεις περί την προανακριτική λέγοντας ότι είναι σαν «μια ομάδα, επειδή παίζει στην έδρα της, να επιβάλει τη σύνθεση της φιλοξενούμενης ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποστηρίζει ότι «η ΝΔ θα πρέπει να ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε την οικονομία» και προσθέτει ότι μετά από 10 τρίμηνα ανάπτυξης «το ελατήριο είχε ήδη εκτιναχθεί».

Τέλος, ο Ν. Παππάς εκτιμά μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι ρυθμίσεις που έφερε η ΝΔ για το άσυλο εκτός από ιδεοληπτικές, θα αποδειχθούν και αναποτελεσματικές. Ενώ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στον κατάλληλο χρόνο θα συζητήσουμε στα όργανά μας και θα καταθέσουμε την πρότασή μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης