«Μέσα στην απελπισία του ο κ. Οικονόμου καταφεύγει στη ξαναζεσταμένη σούπα για παρακολουθήσεις υπουργών ανάμεσα στο 2015 και στο 2019. Θα επαναλάβουμε το αυτονόητο: ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν επικαλείται το απόρρητο και δεν έχει κρύψει τίποτα», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε απάντηση του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

«Ας αφήσει τους φτηνούς αντιπερισπασμούς ο κ. Οικονόμου και ας μας βοηθήσει να καταλάβουμε και εμείς», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θέτοντας τα εξής ερωτήματα: «Παραδέχτηκε σήμερα ο κ. Γεραπετρίτης ότι οι υποκλοπές δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά πραγματικότητα; Αν ναι, θα τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός ως συνεργό στην αναπαραγωγή ‘μυθολογιών’; Ο κ. Κύρτσος και ο κ. Τέλλογλου απειλούν την εθνική ασφάλεια της χώρας; Αν όχι, γιατί τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ;». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταληκτικά, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει στην απάντηση του προς τον κ. Οικονόμου, ότι «τα πράγματα είναι απλά»: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας». «Αυτό είναι το μόνο δεδομένο και η μόνη αφετηρία για την οποιαδήποτε τοποθέτηση επί του θέματος», σημειώνει. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης