Μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 15-16 Οκτωβρίου, ενδέχεται να ξεκινήσουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

«Όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό», τόνισε και πρόσθεσε πως θα είναι ευχής έργο αν αρχίσουν οι διερευνητικές και πως όσον αφορά τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις προκλήσεις της Άγκυρας στην Κύπρο, ο κ. Πέτσας είπε πως αυτό που έκανε στην Αμμόχωστο ο Ερντογάν, είναι αυτό ακριβώς που του είπε η ΕΕ να μην κάνει με το σημείο 18 των συμπερασμάτων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

«Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», είπε ο κ. Πέτσας.

Μείωση φόρων και εισφορών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βασική πυξίδα που διέπει την πολιτική μας είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, είναι περισσότερες δουλειές για τους Έλληνες είναι η ασφάλεια για όλους», είπ ο ίδιος  και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανακοίνωσης παροχών ή μείωσης φόρων από τον πρωθυπουργό. Για τον ΕΝΦΙΑ είπε ότι «σταθερός προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ».

Τέλος, ανέφερε ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2023… καθώς δεν υπάρχουν “κουρασμένα παλικάρια” στην κυβέρνηση”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης