ΜέΡΑ25: Επιχειρείται να ξαναδολοφονηθεί ο Ιάσονας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 17:39
ΜέΡΑ25: Επιχειρείται να ξαναδολοφονηθεί ο Ιάσονας

Το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή του επαναλαμβάνει τις επικρίσεις για συγκάλυψη ευθυνών σχετικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 23χρονος Ιάσονας σε τροχαίο δυστύχημα έξω από την πύλη της Βουλής. Αναφέρει ότι «ένας νεαρός 23 χρονών έχασε τη ζωή του στο κεντρικότερο και καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της πόλης, με τις ευθύνες, από τη δράση ως τη συγκάλυψη, να βαραίνουν αυτούς ακριβώς που είναι επιφορτισμένοι να φροντίζουν για την ασφάλεια-και των δρόμων και της Δημοκρατίας».

Το γεγονός, προστίθεται στην ανακοίνωση, «επιχειρήθηκε πρώτα να θαφτεί κάτω από ένα πέπλο σιωπής, μια ομερτά που έσπασε μόνο από “τα κάτω”: από αυτόπτες μάρτυρες και από τα σόσιαλ μίντια».

Το ΜέΡΑ25 επισημαίνει ακόμη:

«Σήμερα ο νεκρός Ιάσονας επιχειρείται να ξαναδολοφονηθεί: αυτή τη φορά από φιλοκυβερνητικά Μέσα και επιστρατευμένα κομματικά τρολς που ξεδιπλώνουν όλα τα όπλα του Εφαρμοσμένου Γκαιμπελισμού για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, να ξεπλύνουν προσεκτικά τους ενόχους και να ρίξουν το φταίξιμο στο θύμα, κόντρα σε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις ευθύνες του θύτη, ο οποίος επιχειρείται να σβηστεί τελείως από το κάδρο των ευθυνών.

Το σκοτάδι της ηθικής των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτή την εκστρατεία δε μας ενδιαφέρει -ας το λύσουν με τις Ερινύες τους. Το σκοτάδι όμως που πέφτει στη Δημοκρατία από αυτές τις πρακτικές τις οποίες η κυβέρνηση αν δεν ενορχηστρώνει, ανέχεται, θα το διαλύσουμε. Με άπλετο φως»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 17:39