«Οι αυτονόητες καθυστερημένες ανακοινώσεις της κυβέρνησης είναι παράλληλα και η ομολογία της αποτυχίας της», τονίζει το ΜέΡΑ25, σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά από 5 μήνες lockdown και άνοιξε-κλείσε τα σχολεία, χωρίς καμία πρόσληψη δασκάλων και καθηγητών, με μεγάλη μερίδα μαθητών να μην έχει πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, αλλά και το ίδιο το σύστημα να καταρρέει, η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα το άνοιγμα των σχολείων με την πανδημία σε πολύ χειρότερη φάση από αυτή που ήταν όταν τα έκλεισε – επαφιόμενη για άλλη μια φορά στην ατομική ευθύνη, αυτή τη φορά των μαθητών, για self tests.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται, προσθέτει το ΜέΡΑ25 «πως η τηλεκπαίδευση πήγε τόσο καλά, που η υπουργός ανακοίνωσε ματαίωση των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων, ενώ δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει για την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτήν από την οποία με νύχια και με δόντια πάσχιζε να απαλλάξει τα ιδιωτικά κολλέγια. Τέλος, τίποτα δεν ακούσαμε και για την ανώτατη εκπαίδευση όπου η μόνη πολιτική της κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης