Ενισχύει τη ρητορική του κατά της κυβέρνησης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εν όψει των εσωκομματικών στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι το κυβερνητικό επιτελείο είναι ανίκανο να διαχειριστεί την κρίση. Μετά το τέλος της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε:

«Σήμερα, όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε Μακεδόνες. Όλοι οι Έλληνες τιμούμε την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, τιμούμε όλους εκείνους οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους, πότισαν με αίμα τούτη τη γη για να είμαστε ελεύθεροι και για να έχουμε εθνική αξιοπρέπεια. Τιμούμε τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τον ελληνικό στρατό, ο οποίος έγραψε ένδοξες σελίδες στην ιστορία του έθνους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ταυτόχρονα όμως σήμερα είναι και η γιορτή του πολιούχου της πόλης, του Αγίου Δημητρίου, και με ευλάβεια ήρθαμε στον ναό γιατί αισθανόμαστε ότι χριστιανοσύνη και Ελλάδα συμπορεύονται, πάνε μαζί. Γι’ αυτό ακριβώς με πίστη στον Θεό, με πίστη στην πατρίδα, με πίστη στη δημιουργικότητα των Ελλήνων, παρά την όποια ανεπάρκεια και ανικανότητα των κυβερνώντων στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα, εμείς θεωρούμε ότι όλοι μαζί οι Έλληνες θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες και την Ελλάδα» ανέφερε επίσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης