Μάρδας: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί Θεοχάρη ότι προετοιμαζόμαστε για δραχμή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015, 18:27
Μάρδας: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί Θεοχάρη ότι προετοιμαζόμαστε για δραχμή»
Μέσω Facebook απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, στους ισχυρισμούς του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη, σύμφωνα με τους οποίους «στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εργάζονται για τη μετάβαση της χώρας στη δραχμή».

Ο κ. Μάρδας διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο, υπογραμμίζοντας κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην παραίτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Μάρδα στο Facebook:

«Ο κος Θεοχάρης (ΠΟΤΑΜΙ) προ λίγης ώρας ανακοίνωσε τη Βουλή ότι ομάδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο οποίο προΐσταμαι, εργάζεται στο Πρωθυπουργικό γραφείο στο Μαξίμου, και ετοιμάζει το έδαφος για να μεταβούμε στη δραχμή!!!

Πρώτον. Αυτό είναι ψευδές.

Δεύτερον. Αν μου το ζητούσαν δε θα το έκανα, γεγονός που θα οδηγούσε στην άμεση παραίτησή μου.

Τρίτον. ΌΛΟΙ έχουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές. Η παραμονή της χώρας στο ευρώ, ήταν η δική μου κόκκινη γραμμή, όχι της τελευταίας στιγμής, αλλά από το 1992 και με ιδιαίτερα εμφανή τρόπο από το 2010. 

Όσοι πιστεύουν ότι η δραχμή θα σώσει τη χώρα, ας μας δώσουν πρώτα το μέγεθος της ζημίας που θα προκληθεί, κάτι που ΟΥΔΕΙΣ από αυτούς Δεξιούς ή Αριστερούς, το έκαναν έως τώρα! Τέλος το GREXIT δεν είναι σύνθημα που άνθισε τώρα. Κάποιοι άλλοι από παλαιότερα φρόντισαν για τον σπόρο».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015, 18:28