Παρά το γεγονός ότι οι εκλογές είναι ακόμα μακριά, οι ζυμώσεις στα κόμματα έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες αποφάσεις έχουν ληφθεί. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Όπως μεταδίδει το arcadiaportal.gr, ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε: «Εξελέγην σε πέντε αναμετρήσεις βουλευτής, διατέλεσα υπουργός, με τον αρκαδικό λαό διανύσαμε μια πορεία, είχαμε κατακτήσεις, αλλά και απογοητεύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Σε κάθε περίπτωση, πάντα στηρίξαμε τα εθνικά και τοπικά συμφέροντα χωρίς υπολογισμούς και ιδιοτέλεια. Με ειλικρίνεια, ευθύτητα και ακεραιότητα αγωνίστηκα για πράξεις και αρχές, απέρριψα την υποκρισία και τον λαϊκισμό. Με τη μαχητικότητα και την υπογραφή μου μεταξύ άλλων δράσεων αναπτύχθηκαν νέες υποδομές στον τόπο μας ιδιαίτερης κοινωνικής σημασίας. Με προσωπική μου απόφαση δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος.

»Ευχαριστώ τον αρκαδικό λαό, θα είμαι πάντα μαζί του στην πρώτη γραμμή για να συνδράμω. Η αγάπη μου για την Αρκαδία, αστείρευτη και ανυστερόβουλη.

»Δεν αποσύρομαι από τον ζωτικής σημασίας αγώνα. Συμπαρατάσσομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την ελπίδα η Ελλάδα να επιστρέψει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, η Ελλάδα να καταστεί ισότιμη στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: arcadiaportal.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης