Αγνώριστος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μετά από δύο μήνες στην εντατική λόγω κορωνοϊού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 11:59
Αγνώριστος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μετά από δύο μήνες στην εντατική λόγω κορωνοϊού

Αποκαλύπτικός ήταν ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Λεωνίδας Γρηγοράκος, για το σοβαρό θέμα υγείας που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει λόγω του κορωνοϊού. Ο ίδιος ανέφερε ότι για δύο μήνες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική, έχασε 42 κιλά και έγινε αγνώριστος. Κόλλησε κορωνοϊό από έναν 38χρονο, θύμα τροχαίου, τον οποίο χρειάστηκε να αναλάβει στην ιδιωτική μονάδα που ο ίδιος εργάζεται ως γιατρός.

«Πήρα ένα περιστατικό από τροχαίο το οποίο είχε αρνητικά τεστ. Κάναμε ό,τι έπρεπε και προφυλαγμένοι, ήταν νέο παιδί, 38 χρόνων... Μετά από δύο μέρες το δικό μας PCR βγήκε θετικό, το πάθαμε εγώ και η νοσηλεύτρια. Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιπτώσεις στην υγεία του ήταν πολύ σοβαρές. «Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια» αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής σε τηλεοπτικό σταθμό. «Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος» ανέφερε.

«Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού. Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Έχασα 42 κιλά. Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία» είπε ο ίδιος.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, 12:06