Για ψεύτικες και διαπλεκόμενες δημοσκοπήσεις που επιχειρούν να περιθωριοποιήσουν τη Λαϊκή Ενότητα με έναν γελοίο και απροσχημάτιστο τρόπο έκανε λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και ομιλίας του, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην πόλη της Δράμας. «Είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως των κατεστημένων κέντρων και της Γερμανοαμερικανοκρατίας στην χώρα να εμφανίσουν ένα πεντακομματικό σύστημα, με κυρίαρχο ρόλο στα δύο συστημικά κόμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επεσήμανε ότι οι δημοσκοπήσεις αυτές δείχνουν «ποια είναι η απειλή για το σημερινό σύστημα και ποια είναι η πραγματικά αντίπαλος δύναμη». «Αυτή είναι η Λαϊκή Ενότητα» σχολίασε και κάλεσε όλες τις αριστερές προοδευτικές πατριωτικές δημοκρατικές ανατρεπτικές δυνάμεις σε ένα μεγάλο μέτωπο για μια πραγματική προοδευτική αλλαγή στην χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Π. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι η «Λαϊκή Ενότητα είναι η μόνη δύναμη στον αντισυστημικό χώρο, η οποία διαθέτει ρεαλιστικό εναλλακτικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα» αλλά και «ενωτική μετωπική πολιτική, η οποία απευθύνεται σε όλες τις αριστερές ριζοσπαστικές προοδευτικές πατριωτικές και δημοκρατικές αντισυστημικές δυνάμεις για ένα μεγάλο μέτωπο ριζοσπαστικής ανατροπής».

Για την κυβέρνηση ανέφερε ότι έχει εξαπολύσει «επιχείρηση προεκλογικών παροχών» ωστόσο εκτίμησε ότι δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό. Ανέφερε ότι η λύση δεν είναι «ο Κυρ. Μητσοτάκης και μια κυβέρνηση της ΝΔ ή μια συγκυβέρνηση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ή ακόμα και ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ» καθώς, όπως ανέφερε «ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Αλ. Τσίπρας αντιπροσωπεύουν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος».

Ο Π. Λαφαζάνης επισκέφθηκε τη Δράμα, συνοδευόμενος από τον Συντονιστή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτη Ερμίδη και άλλα τοπικά στελέχη της ΛΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης