ΛΑΕ: Για γέλια και για κλάματα η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Π. Λαφαζάνη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, 22:49
ΛΑΕ: Για γέλια και για κλάματα η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Π. Λαφαζάνη
«Η κυβέρνηση, αντί να απαντήσει η ίδια στις καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σιωπά ένοχα και συνένοχα» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε., σε σχέση με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία υπογραμμίζεται πως «οι ισχυρισμοί του κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη σε χθεσινή συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

«Η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι απλώς για γέλια και για κλάματα», αναφέρει η ΛΑΕ τονίζοντας πως «αλίμονο, αν η ΕΛ.ΑΣ. αναγνώριζε επισήμως και δημοσίως ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα του γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Ποτέ και πουθενά καμιά Ασφάλεια και καμιά κρατική υπηρεσία και στα πιο μαύρα καθεστώτα δεν έχει αναγνωρίσει και επιβεβαιώσει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.»

«Όπως η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα αναγνώριζε ποτέ ότι καμεραμάν, video, κινητά και μαγνητόφωνα παρακολουθούσαν και κατέγραφαν συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις μελών και στελεχών της ΛΑ.Ε. και προσωπικά την δράση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αν το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» δεν συνέτασσε δικογραφία, στην οποία έπρεπε, δήθεν, να στοιχειοθετήσει τις κατασκευασμένες στα άδυτα του Μαξίμου κατηγορίες σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΛΑΕ και καταλήγει αναφέροντας πως «οι πολιτικές μέρες μια κυβέρνησης ψέματος, ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και αποικιοποίησης της χώρας είναι μετρημένες».

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνεται πως ανέφερε: «Οι ισχυρισμοί του κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη σε χθεσινή συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, 22:50