Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε την Παρασκευή την προεκλογική της εκστρατεία από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κ.Μπακογιάννη που βρίσκεται στο Ηράκλειο, για περιοδεία και επαφές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου επανέλαβε τη βεβαιότητά της για την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή ενώ άσκησε σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα είπε, η προσπάθεια της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκινά από την Κρήτη η οποία την στήριξε σε μια πορεία η οποία δεν ήταν εύκολη, αλλά σήμερα δικαιώνεται.

Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στο νησί αλλά και σε όλη τη χώρα, θα είναι νέα στην πολιτική άτομα, «που δεν θα προέρχονται από κομματικούς σωλήνες, αλλά θα είναι άτομα που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας, γνώστες των τοπικών προβλημάτων».

Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ άσκησε σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την τακτική που ακολουθούν τονίζοντας πως έχουν ξεχάσει τους πολίτες αυτής της χώρας αλλά και στα κόμματα που ακολουθούν την πολιτική που «χαϊδεύει» αυτιά και λαϊκίζει χωρίς να δίνει ουσιαστικές απαντήσεις στα προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το σχετικό video από το crete2day.gr

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης