«Λόγος παραίτησης του κ. Χαρδαλιά είναι τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» για τη λειτουργία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την εμπλοκή του ίδιου του κ. Χαρδαλιά σε άτυπες διαδικασίες και αδειοδοτήσεις», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης. Πόσο μάλλον, προσθέτει, «που στη θέση στέρεων, πειστικών εξηγήσεων, ο κ. Χαρδαλιάς κατέφυγε σε αοριστολογίες συνδυαζόμενες με απειλές κατά των δημοσιογράφων που έκαναν τις σχετικές αποκαλύψεις».

Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει ότι ο «κ. Χαρδαλιάς οφείλει ή να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τα όσα αποκαλύπτονται ή να πάει σπίτι του και η δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει στο σύνολο της την υπόθεση». Υπογραμμίζει στη συνέχεια, ότι «η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς που αποφασίζουν κυριολεκτικά για τη ζωή τους και τις ελευθερίες τους, παραείναι σοβαρή υπόθεση για να επαφίεται σε ανθρώπους που κάνουν λάστιχο τους ίδιους τους κανόνες που θεσπίζουν με κριτήρια και όρους «καμόρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «οι κύριοι Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από την ατομική ευθύνη, όσο η εγκληματική τους ευθύνη εναργώς αναδύεται».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης