Επίθεση κατά της υπουργού Παιδείας εξαπολύει σήμερα ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, κατηγορώντας την ότι «τελικά οι συμβάσεις που είχε στα συρτάρια του γραφείου της η κα. Κεραμέως για τη Cisco και τις οποίες αρνιόταν πεισματικά, παράνομα και αντιθεσμικά να δώσει στη δημοσιότητα δεν έκρυβαν ούτε δωρεά, ούτε ήταν δωρεάν», ενώ κάνει λόγο για «εγκλήματα και δωράκια της κας. Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη» στην εν λόγω εταιρεία.

Προσθέτει ότι «οι συμβάσεις τις οποίες επί μήνες ζητούσε το ΜέΡΑ25 και τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και τις οποίες έκρυβε περίτεχνα η κυβέρνηση και η υπουργός Παιδείας, το ίδιο περίτεχνα προσπάθησε να ”δημοσιεύσει” χθες, ήσυχα και διακριτικά. Γιατί; Για να μην καταλάβουν οι πολίτες τη μεγάλη “ευεργεσία” μιας ιδιωτικής εταιρείας στην τηλεκπαίδευση; Όχι φυσικά, αλλά για να μη μάθει κανείς τα εγκλήματα και τα δωράκια της κας. Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη στη Cisco».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΜέΡΑ 25 τονίζει ακόμη ότι «η δωρεά και το δωρεάν μεταφράζεται για την κυβέρνηση σε συμβάσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ περίπου για παροχές της εταιρείας στο δημόσιο και παράλληλα 1,5 εκατομμύριο δεδομένα μαθητών και εκπαιδευτικών προς χρήση από την εταιρεία ή και άλλες, ακόμα και για εμπορικούς σκοπούς».

Αυτά προσπάθησαν να κρύψουν, σημειώνει το ΜέΡΑ 25 «τα εγκλήματά τους δηλαδή, όμως πλέον είναι τόσο πολλά και τόσο μεγάλα που δεν κρύβονται. Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να ανακαλέσει άμεσα τη σύμβαση που παραχωρεί τα προσωπικά δεδομένων των μαθητών και των εκπαιδευτικών στη Cisco και την κα. Κεραμέως να σταματήσει να εμπαίζει τα κόμματα και τους πολίτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης