Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το debate ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την Πέμπτη 7 Ιουνίου.

Οι δύο αρχηγοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και θα δώσουν μεγάλη έμφαση στα θέματα της οικονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός στις προτάσεις για έναν ζωντανό, δημόσιο διάλογο, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση των πολιτών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, σχετικά με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι πρέπει να αναζητηθούν όλοι οι δυνατοί τρόποι, έτσι ώστε να διασφαλιστούν οι όροι ισοτιμίας και πλουραλισμού.

«Πίσω από διάφορες μεθοδεύσεις και προτάσεις για επιλεκτικές τηλεοπτικές μονομαχίες δεν θα κρυφτεί κανένας Σαμαράς, που με διάφορα προσχήματα θέλει να αποφύγει το debate όλων των κοινοβουλευτικών αρχηγών και κυρίως να μην αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά, μπροστά στον Έλληνα ψηφοφόρο, με τον πρόεδρο του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνο Καμμένο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Διαβάστε επίσης Ανοιχτός σε προτάσεις για ντιμπέιτ δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012, 19:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ριπές Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά Σαμαρά με φόντο το debate, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012, 16:49

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης