Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ανάσταση της χώρας περνάει μέσα από τις δικές μας αποφάσεις»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Απριλίου 2017, 12:33
Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ανάσταση της χώρας περνάει μέσα από τις δικές μας αποφάσεις»
Επιμέλεια: Άντζελας Πεΐτση

Ελπιδοφόρο είναι το μήνυμα για το Πάσχα, που έστειλε προς όλους τους Έλληνες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «θρίαμβο της ελπίδας επί της απελπισίας».

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σε όλη τη χώρα γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Πάσχα».

«Αυτές οι άγιες μέρες έχουν τις ρίζες τους στο θαύμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου που εξακολουθεί να μας εμπνέει και να μας συγκινεί», σημείωσε και υπογράμμισε: «Γιατί πάνω απ' όλα, αυτό είναι το Πάσχα: Ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε: "Το μήνυμα αυτό το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε».

«Βέβαια η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», είπε και τόνισε: «Και η Ανάσταση της χώρας περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας. Η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες. Γιατί το μπορεί και γιατί της αξίζει. Λέμε όχι στη φτώχεια και το φόβο. Λέμε ναι στο φως και την ελπίδα».

Και καταλήγοντας στο μήνυμά του, για το Πάσχα, ο κ. Μητσοτάκης, είπε: «Εύχομαι σε όλες και όλους καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειές σας. Ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας. Καλό Πάσχα με ελπίδα και αισιοδοξία για την πατρίδα μας».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Απριλίου 2017, 12:42