«Η Δικαιοσύνη, θεραπαινίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων, συνένοχος στη στατιστική απάτη του Καραμανλή. Χωρίς προσχήματα, χωρίς ντροπή» σχολίασε μέσω Twitter το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου επί του απαλλακτικού βουλεύματος για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, σχετικά με τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Ο Δ. Παπαδημούλης

«Για το δημόσιο έλλειμμα 15,1% του 2009 φταίει η κυβέρνηση της ΝΔ και η πρώην του ΠΑΣΟΚ. Όχι η ΕΛΣΤΑΤ. Για τον πυρετό, δεν φταίει το θερμόμετρο» αναφέρει με ανάρτησή του στο Τwitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δικαστικό θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου μετά την κίνηση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να ανάψει το πράσινο φως για την αναίρεση της αθώωσής του. Την τελική απόφαση θα πάρει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, σε μία εποχή ωστόσο που τα «μηνύματα» από τους δανειστές πυκνώνουν και καθιστούν σαφές προς την ελληνική κυβέρνηση ότι το θέμα Γεωργίου πρέπει να κλείσει άμεσα.

H εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου προχώρησε στην αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο απαλλάχτηκαν κατά πλειοψηφία από την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης τόσο ο κ. Γεωργίου όσο και άλλα δύο στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τις καταγγελίες περί τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος το 2009, προκειμένου η χώρα μας να οδηγηθεί στο καθεστώς των μνημονίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης