Ανεύθυνη χαρακτήρισε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, τη στάση τόσο του Νίκου Παππά, όσο και της Ντόρας Μπακογιάννη, να απορρίψουν την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, σύμφωνα με την οποία επιδιώκει ισχυρή εντολή για να στηρίξει κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας.

Σε άτυπη συνάντηση του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής με τους δημοσιογράφους, ο κ. Μαλέλης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, υπογράμμισαν ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι κόμμα που θέλει την ακυβερνησία στη χώρα και από τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες στις εκλογές θα καθοριστεί και η κυβερνητική συναργασία. «Ο λαός θα αποφασίσει. Δεν κατεβαίνουμε για να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός για να βγει το κυβερνητικό άθροισμα» υποστήριξαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας την αυτόνομη πορεία του. «Είμαστε το πραγματικό ανάχωμα στη επάνοδο της Δεξιάς» πρόσθεσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις επικρίσεις που διατύπωσε ο Δημήτρης Ρέππας και στελέχη προερχόμενα από το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών πως με την ακολουθούμενη πολιτική για τις συνεργασίες το Κίνημα Αλλαγής στρέφεται προς τη ΝΔ, από τη Χαριλάου Τρικούπη απάντησαν ότι η χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας ήταν ομόφωνη και συμπλήρωσαν πως ότι η πρόταση απευθύνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. «Είμαστε απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της ΝΔ. Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση με τις προβοκατόρικες προτάσεις για αντι-δεξιό προοδευτικό μέτωπο, ούτε τη ΝΔ για να βγάλει τη χώρα από τη κρίση», τόνισαν.

Επίσης, την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση «Ο κύριος Ραγκούσης ζυγίστηκε κι αυτός το τελευταίο καιρό. Επιτελεί πολύ καλά τον ρόλο του αναπληρωτή της Σβίγκου», σχολίαζαν πηγές του ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σχολίασε, με ανάρτησή του, την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος για τις μετεκλογικές συνεργασίες.«Η χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ αποτελεί ντοκουμέντο παράδοσης του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινων ικής δικτύωσης ο κ. Ραγκούσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης