«Το μόνο που έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας», σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής για τα όσα υποστήριξαν οι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τη φαρμακευτική δαπάνη.

«Η Κυβέρνηση εξακολουθεί την προσφιλή τακτική της στοχοποίησης των πολιτικών της αντιπάλων και μάλιστα αρνείται επίμονα να αναγνωρίσει τις θετικές παρεμβάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ μετά το 2009», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ το οποίο τονίζει ότι «εάν οι σημερινοί κυβερνώντες είχαν τη στοιχειώδη γενναιότητα, θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι την περίοδο 2009-2011 εισπράχτηκαν 216 εκατ. ευρώ και συμψηφίστηκαν άλλα 171 εκατ. ευρώ με οφειλές των νοσοκομείων, δηλαδή, σύνολο 387 εκατ. ευρώ. Κάτι που δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, υπογραμμίζει πως «όλοι γνωρίζουν πλέον στη χώρα αυτή, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι εκείνη που έβαλε τέλος στη μεγάλη σπατάλη της Νέας Δημοκρατίας και μείωσε μέσα σε δύο χρόνια κατά 40% τις δαπάνες υγείας, με μεγαλύτερη τη μείωση στη φαρμακευτική δαπάνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης