«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ εν δράσει! Με το πρώτο χιόνι αποκόπτεται η κυκλοφορία στη βασική εθνική αρτηρία Αθηνών-Λαμίας στα δύο ρεύματα. Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ενημέρωση των πολιτών, χωρίς εναλλακτικές οδούς και διαδρομές» σχολιάζει ο Τομέας Πολιτικής Προστασίας του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως υποστηρίζει, «ξαναζούμε τη γνωστή μετάθεση ευθυνών από τον έναν κυβερνητικό παράγοντα στον άλλο και τελικά την αποποίηση της ευθύνης απ’ όλους: Ο παραχωρησιούχιος, η Νέα Οδός, που είχε ευθύνη να λάβει μέτρα στην εθνική οδό, αναλόγως των καιρικών φαινομένων να αιτιάται το υπουργείο Μεταφορών, το υπουργείο την τροχαία, η τροχαία την περιφέρεια, κοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους ας σοβαρευτούν στην κυβέρνηση. Ας καταλήξουν, επιτέλους, ποιος έχει την ευθύνη για να κρατάει τις εθνικές αρτηρίες ανοιχτές κι ας αφήσουν τις εξεζητημένες λύσεις της επικοινωνίας κράτους-πολιτών για αργότερα» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον, ζητεί εξήγηση για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ο οποίος «μόλις προχθές ανακοίνωνε ότι το αναβαθμισμένο “112” θα ενημερώνει έγκαιρα τους πολίτες την 1η Ιανουαρίου το νέου έτους. Διότι, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, η πραγματικότητα τον διέψευσε. Ή μήπως θέλουν να πιστέψουμε ότι μέσα στο επόμενο 24ωρο θα λυθούν τα προβλήματα ανεπάρκειας της κυβέρνησης και του απόλυτου ελλείμματος συντονισμού;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης