ΚΚΕ: Ούτε οι υποκριτικές συγγνώμες ούτε οι αποζημιώσεις εξαγοράς σιωπής μπορούν να «βγάλουν λάδι» την κυβέρνηση

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 15:18
ΚΚΕ: Ούτε οι υποκριτικές συγγνώμες ούτε οι αποζημιώσεις εξαγοράς σιωπής μπορούν να «βγάλουν λάδι» την κυβέρνηση

Όπως αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του, την Τετάρτη, για τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με τα προβλήματα για την κακοκαιρία, «ούτε οι υποκριτικές συγγνώμες ούτε οι προκλητικές δικαιολογίες ούτε οι αποζημιώσεις εξαγοράς της σιωπής μπορούν να κατευνάσουν τη δίκαιη οργή, να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση και το αστικό κράτος, του οποίου οι ανεπάρκειες εμφανίζονται μόνο όταν είναι να προστατευτεί ο λαός»

«Όταν η ζωή του λαού κινδυνεύει στους αποκλεισμένους δρόμους, στα σπίτια χωρίς ρεύμα και θέρμανση, στα απομονωμένα νοσοκομεία, καμία υπομονή και καμία κατανόηση δεν μπορεί να υπάρχει. Εδώ και τώρα χρειάζεται να εξασφαλιστεί η αποκατάσταση όλων των προβλημάτων, όπως τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής, που παραμένουν ακόμη και μετά από τρεις μέρες!», επισημαίνει το ΚΚΕ.

Καταλήγοντας, τονίζει: «Είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας για την ανατροπή μιας εγκληματικής διαχρονικής πολιτικής, που αντιμετωπίζει την προστασία του λαού ως κόστος, που παραδίδει κρίσιμα έργα και υποδομές στα επιχειρηματικά συμφέροντα, που τελικά θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό του κέρδους και των προτεραιοτήτων του σημερινού σάπιου κράτους».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 15:19