Παρέμβαση για την συγκρότηση του ΕΣΡ και τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ έκανε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Παίρνοντας το λόγο μετά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε τη ΝΔ για γενεσιουργό αιτία της Διαπλοκής «Εσείς είστε η αιτία της διαπλοκής. Διαβάσατε καλά την ανακοίνωση της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων. Πού τα αποδίδει τα όσα καταγγέλλει στη διαπλοκή. Ποιοι έφτιαξαν αυτό το σύστημα διαπλοκής; Πώς τολμάτε να μιλάτε για παρακράτος; Πότε έφτιαξε η Αριστερά παρακράτος και διαπλοκή;» ρώτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και τόνισε: «Αλλά η βαθύτατη υποκρισία σας φαίνεται ακόμα και τώρα ενώ μιλάτε για Σύνταγμα δεν ανταποκρίνεστε να συγκροτήσετε το ΕΣΡ. Εμείς ήλθαμε για να διαλύσουμε το σύστημα διαπλοκής και να υπηρετήσουμε το κράτος δικαίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή μιλήσατε για ενότητα του λαού. Τώρα που ξεκινά η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, είστε ως κόμμα υπέρ της επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων ή είστε με το ΔΝΤ; Το παρελθόν σας σάς χαρακτηρίζει», είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Κατρούγκαλος και συνέχισε:

«Η κυβέρνησή μας και ο κ. Παππάς, έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, όχι σαν και εσάς τους παλαιοκομματικούς- εκεί πού είχατε φέρει στη χώρα και είναι ο λόγος που εσείς είστε στην αντιπολίτευση και εμείς εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης