Καμμένος: Ο Ερντογάν είναι στυγνός δικτάτορας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016, 12:39
Καμμένος: Ο Ερντογάν είναι στυγνός δικτάτορας
«Στυγνό δικτάτορα» χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε ότι «στο όνομα της διπλωματίας δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πίσω».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον Real Fm 97,8 δήλωσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτήν τη στιγμή να απειλεί το σπίτι μας» και πρόσθεσε: «Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας, θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», προσθέτοντας ότι «γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση».

«Οι προκλήσεις αυτήν τη στιγμή είναι λεκτικές» σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε» επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016, 13:35