«Κρατήσαμε σταθερό το τρένο της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος την Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, επισημαίνοντας ότι «η χώρα πρέπει πλέον να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, καθώς η φωτιά που έφτασε στη θάλασσα, έχει πλέον σβήσει».

Παράλληλα, άσκησε κριτική σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν τη συμφωνία. «Αν οι ΑΝΕΛ είχαμε πράξει το ίδιο, θα είχαμε την απόλυτη ευθύνη της πτώχευσης της χώρας, αλλά και της πτώσης της κυβέρνησης. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ευχαρίστησε τους βουλευτές του κόμματος που παρέμειναν συμπαγείς σε όλη αυτή την περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπω συναδέλφους που καθίσαμε στο ίδιο Υπουργικό Συμβούλιο να μιλάνε για άλλες λύσεις. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι άλλες λύσεις δεν υπάρχουν» σημείωσε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε σκληρά και πήρε την πολύ σημαντική δέσμευση του «κουρέματος» του χρέους, ωστόσο αναγνώρισε ότι πολλά από τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σκληρά και αντίθετα με την εντολή που είχε λάβει το κόμμα του από τον ελληνικό λαό.

Υπογράμμισε, όμως, ότι δόθηκε μάχη για τον προϋπολογισμό των Ένοπλων Δυνάμεων, τον ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και στο να μην υπαχθούν τα ομόλογα στο αγγλικό δίκαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χαμένη ψήψο» την ψήφο σε συστημικά κόμματα, λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν ως εγγυητές στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή φωτογραφιών: Εurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης