Σε καταγγελίες κατά της Έλενας Κουντουρά προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, «πλήρωνε με κονδύλια του υπουργείου εταιρείες δημοσκοπήσεων» και για τον λόγο αυτό εμφανίζεται πρώτη στις σφυγμομετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλήρωνε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων σαν υπουργός Τουρισμού με τριαντάρια και σαραντάρια, με κονδύλια του υπουργείου», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει αναλυτικά στις σχετικές καταγγελίες την επόμενη εβδομάδα. «Θα τα βγάλω την επόμενη εβδομάδα αυτά», προανήγγειλε.

Αναφερθείς σε πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star που η κ. Κουντουρά εμφανίζεται πρώτη μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές 2019, ο κ. Καμμένος είπε ότι «θα τη δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλίμονο, αν πληρώνεις τριαντάρια και σαραντάρια στις εταιρείες δημοσκοπήσεων…». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. πρόσθεσε ότι «όταν ήμασταν υποψήφιοι βουλευτές στη Β’ Αθηνών εάν δεν δίναμε το τάλιρο στην MRB, στις “Τάσεις” δεν μας έβγαζε εκλεγμένους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κουντουρά: Διαψεύδω αυτή τη συκοφαντία

Στην κατηγορηματική διάψευση των καταγγελιών του Πάνου Καμμένου, προχώρησε από τη μεριά της η Έλενα Κουντουρά.

«Με έχουν συνηθίσει σε αυτές προσβολές, στις συκοφαντίες. Διαψεύδω αυτή την καταγγελία», είπε η κ. Κουντουρά, μιλώντας στην ΕΡΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Το υπ. Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων», πρόσθεσε η κ. Κουντουρά προσθέτοντας ότι ο ΕΟΤ έχει ένα «πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό» και πως όλες οι συμβάσεις για προβολή και προώθηση βγαίνει στη Διαύγεια, εγκρίνεται από το Δ.Σ. και τα μεγάλα κονδύλια ελέγχονται ελεγκτικό συνέδριο.

Τόνισε πως από την ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο Τουρισμού, «δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε έρευνες για καλύτερη τουριστική πολιτική».

Εξαίρεση αποτελεί, όπως είπε, μια μικρή ποιοτική έρευνα που έγινε από τον ΕΟΤ το 2016, μετά την προσφυγική κρίση, «για να δούμε εάν οι τουρίστες είναι ικανοποιημένοι κι εάν υπήρχε πρόβλημα». Συμπλήρωσε ότι δεν γνωρίζει ποια εταιρεία ανέλαβε τη συγκεκριμένη έρευνα, αλλά δεσμεύτηκε να ενημερωθεί και να απαντήσει.

Τέλος, η κ. Κουντουρά είπε ότι θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή όπου θα υποστηρίξει ότι «είναι θλιβερό να προσπαθούν με τέτοια λάσπη να πλήξουν τους πολίτικους αντιπάλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης