«Ο Κώστας Καραμανλής όταν θελήσει να πει κάτι, θα το πει ο ίδιος, όπως έπραξε στο δημοψήφισμα του 2015 και πρόσφατα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου, υποστήριξε, μεν, ότι «μία διαγραφή είναι πάντα δυσάρεστη και μακάρι να μην είχαν φτάσει τα πράγματα ως εδώ», τόνισε, δε, ότι «ο κ. Αντώναρος εξέφρασε μία άποψη, ξεπερνώντας τα κομματικά εσκαμμένα. Και δυστυχώς αυτό έχει συνέπειες». Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο κ. Αντώναρος εδώ και καιρό εκφράζει αμιγώς προσωπικές απόψεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος μπορεί να δηλώνει ότι έχει καλή άποψη για τον Κώστα Καραμανλή, αλλά έχει επιλέξει να φύγει από το κόμμα του Καραμανλή και να πάει απέναντι», απάντησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Αναφορικά με τη θέση που κατείχε ο κ. Παπαγγελόπουλος στην κυβέρνηση Καραμανλή, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, επεσήμανε ότι «επί πρωθυπουργίας Καραμανλή έμεινε στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ για τρεις μήνες όλους κι όλους. Ο προηγούμενος διοικητής της ΕΥΠ είχε μείνει για πέντε χρόνια και στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ» και αναρωτήθηκε «ο Καραμανλής τον έστειλε και εκεί;».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής, «ο καθένας κάνει τη διαδρομή του και κρίνεται ο ίδιος για αυτήν». «Οι μετακινήσεις ανάμεσα σε κόμματα είναι συχνό φαινόμενο στην πολιτική. Πολιτικοί που διετέλεσαν υπουργοί της ΝΔ επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη αργότερα έφυγαν και πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, τους είχε στείλει ο πρώην πρωθυπουργός;» πρόσθεσε. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι τώρα «και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Καραμανλή δεν μπορείς να είσαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη, που πρότεινε αλλαγή της ονομασίας του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε την πρόταση «σουρεαλιστική» και σημείωσε δεικτικά: «Μάλλον δεν έχει καταλάβει σε ποια πόλη είναι δήμαρχος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης