Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα. Αυτό φέρεται να είπε η ίδια η κ. Σακοράφα το βράδυ της Δευτέρας από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης, «Έλλη Παπαπαναγιώτου», με ομιλητές την ίδια και το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα.

Η Σοφία Σακοράφα, στις Εθνικές Εκλογές του 2009 εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας. Στην ψήφιση στη Βουλή των «Μέτρων για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» (κοινώς, «Μνημόνιο 1»), στις 6 Μαΐου 2010, δήλωσε «παρούσα» και διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έκτοτε είναι ανεξάρτητη βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως τις 15 Δεκεμβρίου του 2011, η Σοφία Σακοράφα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, είχε ανακοινώσει την πολιτική της συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο πως παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.

Διαβάστε επίσης Πολιτική συνεργασία Σ. Σακοράφα – ΣΥΡΙΖΑ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφορίες από thousandnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης