«Οι ανασχηματισμοί χρειάζονται στις κυβερνήσεις πάντα. Αλλά όχι με τη λογική να μοιράσουμε 50, 28- 22… Αλλά με τη λογική να βελτιώσουμε τομείς που χρειάζονται συμπλήρωση, βελτίωση και κυρίως αποτελεσματικότητα» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε ό,τι αφορά την καταψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, από το ΠΑΣΟΚ χθες, ο κ Χρυσοχοΐδης διευκρίνισε ότι δεν έθεσε θέμα για τον κ. Χατζηδάκη αλλά πρόσθεσε «πιστεύω ότι ο κ. Χατζηδάκης είναι από τους πιο σοβαρούς και υπεύθυνους υπουργούς. Δεν τίθεται θέμα λειτουργίας κάποιου υπουργού, τίθεται ένα ζήτημα συνεννόησης και αντίληψης. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα συνολικό ζήτημα. Πιστεύω ότι υπάρχουν επιμέρους λειτουργίες, όπως έδωσε γενική εντολή ο πρωθυπουργός, οι οποίες πρέπει να εναρμονιστούν με την εντολή αυτή, αλλά και με την απλή λογική. Όταν ένας βουλευτής εισηγείται στη Βουλή μια τροπολογία, μια διάταξη, πρέπει να έχει τουλάχιστον – για όνομα του Θεού- μια ελάχιστη γνώση, γύρω από το ζήτημα, ώστε να μπορέσει να το χειριστεί. Δεν είναι μεγάλα τα θέματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτίμησε πάντως πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση στην οικονομία και πως το 2014 η χώρα θα βγει στις αγορές ενώ σημείωσε «χρειάζεται αυτήν τη στιγμή μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά την εφαρμογή μιας σειράς διατάξεων που έχουν ψηφιστεί και αφορούν τη λειτουργία του κράτους».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης