«Η συνεισφορά της ΕΛΕΠΑΠ στο κοινωνικό σύνολο είναi τεράστια»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 22:18
«Η συνεισφορά της ΕΛΕΠΑΠ στο κοινωνικό σύνολο είναi τεράστια»
Την τεράστια προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ στη μέριμνα των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 80 ετών λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων προσώπων, που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης».

«Η συνεισφορά της ΕΛΕΠΑΠ στο κοινωνικό σύνολο είναι, διαχρονικώς, τεράστια. Ιδίως δε σήμερα, μέσα στην βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει τον Τόπο μας και τον Λαό μας, η συνεισφορά αυτή προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, στο μέτρο που η ΕΛΕΠΑΠ αναπληρώνει ιδανικά τα μεγάλα κενά της κρατικής δραστηριότητας για τα παιδιά με αναπηρίες» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος και υπενθύμισε ότι η υποχρέωση του Κράτους για την προστασία των παιδιών με αναπηρίες κατοχυρώνεται από το ίδιο το Σύνταγμα.

Τέλος, συνεχάρη όλους εκείνους που στηρίζουν, αφιλοκερδώς και με αυταπάρνηση, το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, σημειώνοντας ότι « Εκτός από τον έπαινό μας, τους αξίζει, στο ακέραιο, η ευγνωμοσύνη μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 22:18