Η Σακοράφα καταγγέλλει τους "συντρόφους" της: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, 22:28
Η Σακοράφα καταγγέλλει τους "συντρόφους" της: Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας
Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε δήλωση της Σοφίας Σακοράφα με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με την οποία η πρώην ευρωβουλευτής με το κυβερνών κόμμα και νυν ανεξάρτητη εξέφρασε «ντροπή που κάποτε ήλπισα μαζί σας» ενώ προειδοποιεί τους πρώην συντρόφους της ότι κάποτε θα λογοδοτήσουν.

«Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε -και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.

»Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με "βαριά καρδιά", βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα με όλους όσους μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε αποικία και το λαό μας σε υποτελή.

»Είναι μεγάλη η οδύνη του λαού μας, είναι τεράστιο το πολιτικό σοκ που έχετε προκαλέσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να αξιοποιείτε αυτή την οδύνη, αυτό το σοκ, προκειμένου να περάσετε όλα όσα δεν μπορούσε να περάσει κανείς άλλος.

»Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας. Η οδύνη θα υποχωρήσει. Τα τραύματα θα επουλωθούν. Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί. Τότε θα τα πούμε!» αναφέρει η κ. Σακοράφα.

Οξύτατη ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση αυτή της κ. Σακοράφα, κατηγορώντας την ότι «υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή» και ηθικολογεί χωρίς όμως οι πράξεις της να αντιστοιχούν στα λόγια της.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, 22:32