Στο μνημειακό-ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου «ΕΑΤ-ΕΣΑ» στο Πάρκο Ελευθερίας θα μεταβεί στις 10.00 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και θα καταθέσει στεφάνι με την ευκαιρία της 40ής Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στις 11:00 θα μεταβεί στη Βουλή των Ελλήνων, αίθουσα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», για να εγκαινιάσει την έκθεση «Η Δημοκρατία δικαίω ουδέποτε κατελύθη», με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11:00 Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης στο Μέγαρο της Βουλής για τα 40 χρόνια από τη μεταπολίτευση, την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 11.00 πμ., στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις 12:15 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον αντιπρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρο του ΚΕΑΔ, Ευάγγελο Ντούλε.

Στις 17:00 Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας (Στέφανου Δέλτα 2, Φιλοθέη) ενάντια στην προσπάθεια απαγόρευσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ στις 19:30 Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση (σταθμό Μετρό Πανόρμου) και στην πορεία διαμαρτυρίας στην Ισραηλινή Πρεσβεία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης