«Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν “λιάζονται στις πλατείες”, όπως είπε με εντυπωσιακή “αριστερή” αναλγησία η κα Χριστοδουλοπούλου, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται» τονίζει σε ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις της υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Η λύση δεν είναι η επιστροφή στο “μοντέλο διαχείρισης” του 2004-2009 σύμφωνα με το οποίο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες εγκαταλείπονταν από το κράτος στις πλατείες – διαφορετική πλατεία για κάθε εθνικότητα-, μετατρεπόμενοι σε θύματα για κάθε κακοποιό στοιχείο και δημιουργώντας από την άλλη τεράστιο ζήτημα κοινωνικής συνοχής και ειρήνης. Η λύση είναι η εφαρμογή του νόμου 3907/2011» προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναλογίζεται η κυβέρνηση την επιρροή που άσκησαν στην αύξηση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών της, οι απροετοίμαστες κινήσεις της και οι δήθεν απειλές κορυφαίων στελεχών της προς την Ευρώπη ότι θα τη “γεμίσουν” με μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά;» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Χριστοδουλοπούλου: «Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Απριλίου 2015, 09:14

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης